GALA DE REVELION 2017/ Noutăţi, Evenimente

GALA DE REVELION 2017 la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieșu

 

După succesul evenimentelor care au marcat momente importante ale acestui an prin festivaluri, concerte, recitaluri, spectacole de operă şi balet, prima scenă lirică a țării va fi gazda unui eveniment rafinat, elegant și memorabil – Gala de Revelion 2017!

Cei mai buni dintre cei buni, cele mai importante voci ale scenei lirice din Moldova şi cele mai influente personalități culturale ale anului vin la Gala de Revelion. De asemenea în concert vor participa nume notorii, invitații Natalia Gavrilan, Solista Operei LA Scala, Calin Brătescu, Solist Operei Naționale București, Romania, Diana Axenti, Solista Operei din Paris ș.a.

Concertul-feerie va avea loc în data de 29 și 30 decembrie 2016, începând cu ora 18:00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet, o seară extraordinară în armonia celor mai frumoase arii și ansambluri din opere celebre.

 

Timp de aproximativ două ore, iubitorii de frumos vor putea urmări un spectacol complex, în cadrul căruia atmosfera de sărbătoare va fi intercalată cu momente artistice de excepţie, realizate de artiştii şi orchestra Operei Naţionale, condusă de prim-dirijorul Nicolae Dohotaru, Artist al Poporului, scenografia – Iurie Matei, Artist al Poporului, Prim Maestru de cor – Oleg Constantinov, Maestru în Artă.  

Muzică,  dans și voie bună, dar și cele mai frumoase urări din partea colectivului TNOB Maria Bieșu, celor care vor intra în lumea miraculoasă a artei pe 29 și 30 decembrie 2016, 18:00.

 

 

 

La Mulţi Ani!!!

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi
În perioada 8-17 septembrie 2017, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” se va desfășura unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale ale Republicii Moldova – Festivalul Internațional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, ediția a XXV-a.
Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04