ANASTASIA HOMIȚCAIA LAUREATA PREMIULUI MINISTERULUI CULTURII, EDIȚIA 2016!!!/ Noutăţi, Evenimente

Teatrul Național de Operă şi Balet ”Maria Bieşu” are plăcerea să vă aducă la cunoștință, că în cadrul  GALEI PREMIILOR MINISTERULUI CULTURII, Ediția 2016, care a avut loc Luni, 16 ianuarie 2017, în contextul sărbătorii Zilei Naționale a Culturii, prima balerină, conducătorul artistic al trupei de balet al Teatrului Național de Operă și Balet Maria Bieșu, ANASTASIA HOMIȚCAIA, Om Emerit a fost destinsă cu Premiul Petru Leonardi în domeniul coregrafiei (balet). Premiile au fost acordate pentru cele mai reprezentative creații în domeniul literaturii, teatrului, muzicii, coregrafiei, cinematografiei, artelor plastice, biblioteconomiei, restaurării, conservării patrimoniului cultural şi al muzeografiei în anul 2016.

Acţiunea are ca scop susţinerea şi promovarea capacităţilor creative și perfecţionarea măiestriei interpretative ale oamenilor de cultură din țară.

Sincere FELICITĂRI! 

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi
În perioada 8-17 septembrie 2017, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” se va desfășura unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale ale Republicii Moldova – Festivalul Internațional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, ediția a XXV-a.
Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04