Madama Butterfly - Invitați speciali KSENIYA BAKHRITDINOVA și ROMAN COREN Ucraina!!!/ Noutăţi, Evenimente

Duminică, 5 martie, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet Maria Bieșu va avea loc opera în trei acte de „Madam Butterfly” de G. Puccini. Spectacolul se va bucura de prestația invitaților speciali KSENIYA BAKHRITDINOVA  (Ucraina) care va evolua în rolul Madama Butterfly și ROMAN COREN (Ucraina) în rolul lui Pinkerton, precum și de o excelentă interpretare a soliștilor Operei Naționale ca Vladimir Dragoș Artist al Poporului,  Nadia Stoianova, Ruslan Pacatovici, Vladimir Zaklikovski Artist al Poporului, Alexei Digore, Vitalie Cireș, Anastasia Cușnir. La pupitrul dirijoral va fi Dumitru Cârciumaru.  

Povestea  operei „Madama Butterfly”  de G. Puccini are loc în Ţara Soarelui Răsare, acolo unde  Cio-Cio-San, o frumoasă japoneză, simte o pasiune puternică pentru locotenentul american Pinkerton. Pentru această dragoste ea este repudiată de familie, dar suferinţele ei nu se sfârşesc aici...

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi
Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu prezintă în luna MARTIE spectacole renumite de operă și balet: OPERA PEKIN - Invitați speciali din China, precum si creații din repertoriul teatrului: MADAMA BUTTERFLY, LACUL LEBEDELOR, ALBA CA ZĂPADA ȘI CEI ȘAPTE PITICI, GISELLE, CIPOLLINO, SPĂRGĂTORUL DE NUCI și LILIACUL .
Vă așteptăm cu drag la Teatru!!!!
Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04