Turneu în Spania

Teatrul Naţional de Operă şi Balet a prezentat în perioada 12 - 19 aprilie, curent 5  spectacole ale baletului „Frumoasa din pădurea adormită” în Spania, conform contractului de colaborare încheiat între Teatrul Naţional de Operă şi Balet şi Grandes Eventos Artisticos SLU . Pregătirea excelentă şi prestanţa înaltă a soliştilor de balet ai TNOB a făcut posibilă realizarea cu succes a acestui proiect cultural, spectacolele fiind mult apreciate atît de publicul spaniol, cît şi de producător care, manifestînd o deosebită plăcere să conlucreze cu trupa TNOB, a mulţumit conducătorilor, în speranţa organizării în viitorul apropiat a unor acţiuni similare.

Acest proiect de colaborare a permis trupei de balet din Republica Moldova să evolueze pe marile scene din Madrid, Tarragona, Huesca, Valladolid, Logrono.  Venitul  TNOB din realizarea acestui contract de colaborare a constituit 1000 euro.

 Prestanţa artistică a trupei TNOB în realizarea proiectelor de colaborare a confirmat o dată în plus valoarea profesională a colectivelor noastre, care corespunde cerinţelor spectatorului european.

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04