SUNETUL MUZICII PENTRU EA

9 martie 2018, Ora 18.30

CONCERT DE GALĂ

SUNETUL MUZICII PENTRU EA!

 

Conducerea muzicală: Andriy Yurkevych

Regia: Alexandru Vasilache, Artist al Poporului

Scenografia: Iurie Matei, Artist al Poporului

Prim Maestru de Cor: Oleg Constantinov, Maestru în Artă

 

Corul şi orchestra Teatrului Național de Operă și Balet Maria Bieșu

 

În program vor răsuna șlagăre din clasicul mondial, în interpretarea artiștilor de operă. Astfel pe scena Operei Naționale vor participa soliștii: Petru Racoviță, Tatiana Busuioc, Mariana Bulicanu, Ion Timofti, Lilia Șolomei, Alexei Botnarciuc, Ana Cernicova, Alexei Digore, Ghiulnara Railean, Viktar Navitski, Anastasia Tverdohlib, Lilia Istratii, Marina Puțuntic ș.a.

Invitații speciali sunt Olga Busuioc, vestita cântăreață de operă ce a impresionat publicul meloman din întreaga lume și Celso Albelo, celebru interpret de operă, unul dintre cei mai cotați tenori din Europa.

Scena va fi la dimensiuni optime pentru a găzdui toți artiștii de orchestră și corul TNOB ce vor fi ghidați de bagheta prim-dirijorului – Andriy YURKEVYCH.

Atmosfera elegantă va fi nuanțată cu ornamente și decorații extrem de sugestive realizate de renumitul pictor, direсtorul tehnic și prim-scenograful TNOB Maria Bieșu - Iurie MATEI, Artist al Poporului. Iar regia acestui concert-spectacol va fi creată de Alexandru VASILACHE, Artist al Poporului.

Acest inedit concert este dedicat celei mai sublime ființe de pe pământ – Femeia, cea care inspiră marii artiști în operele lor de artă, ea fiind simbolul frumuseții, eleganței și a rafinamentului.

Cu siguranță Veți avea parte de o atmosferă de sărbătoare și emoții extraordinare în cel mai mare teatru din Republica Moldova!

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04